«Брюгге хоче перемагати в кожному матчі»: Яремчук оцінив шанси своєї команди у матчі ЛЧ проти Порто

Переглядів 1148
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Брюгге хоче перемагати в кожному матчі»: Яремчук оцінив шанси своєї команди у матчі ЛЧ проти Порто
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
Нападник Брюгге та національної команди України Роман Яремчук поділився подробицями акліматизації у новій команді та оцінив шанси бельгійців у грі проти Порту.

Форвард Брюгге Яремчук вважає, що виступи у Португалії були чудовим досвідом, але прагне рухатись далі та забивати за новий клуб.

«Чи є мотивація проявити себе якнайкраще в матчі в Португалії? Ні. Я просто хочу просто виконувати свою роботу і забивати. 

Я провів в Португалії чудовий час. Грати в Бенфіці було хорошим досвідом. Але тепер я хочу виконувати свою роботу в Брюгге».

Також Яремчук сказав, що акліматизація у Брюгге проходить добре, а шанси на успіх у матчі з Порту рівні для обох команд.

«Моя інтеграція проходить гладко. Я знав багатьох хлопців з часів виступів за Гент. Мої одноклубники дуже допомогли мені. 

Шанси на перемогу в матчі з Порту — 50 на 50. Ми хочемо перемагати в кожному матчі», — цитує слова Яремчука Voetbal Belgie.

Нагадаємо, що Яремчук перейшов до Бенфіки минулого літа із Гента за 17 млн. євро, але стати основним форвардом у складі португальського клубу не зумів. 

Роман провів за «орлів» 48 матчів у всіх турнірах, забив дев'ять м'ячів та віддав сім асистів.

X