«Бущан виправив нашу помилку»: захисник Динамо прокоментував перемогу над Вересом

Переглядів 422
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Бущан виправив нашу помилку»: захисник Динамо прокоментував перемогу над Вересом
Максим Дячук. Фото: ФК Динамо
Молодий захисник київського Динамо Максим Дячук прокоментував перемогу своєї команди над рівненським Вересом в рамках 29-го туру української Прем'єр-ліги.

Сьогодні, 29 травня, Динамо розгромило Верес у Рівному (3:0). Після гри захисник киян Максим Дячук розповів, за рахунок чого команда перевернула гру по перерві.

«Тренери в перерві нам вказали, де ми припускалися помилок, та на чому варто зробити акцент, аби покращити гру в певних аспектах. Ми виконали саме те, про що нам говорили тренери, і це принесло результат».

19-річний гравець Динамо розповів, як в роздягальні команди вітали Георгія Бущана після відбитого пенальті.

«Ми Жору привітали з відбитим пенальті після гри. Коли він зайшов до роздягальні, всі хлопці почали кричати «Браво, браво!» Я тільки можу йому аплодувати стоячи, адже він виправив нашу помилку у захисті».

Дячук розповів про свій досвід тренувань з Денисом Гармашем, який також відзначився забитим голом у цій грі.

«Денис вже стільки провів у команді, у нього такий досвід, що, можна сказати, що це справжній маестро на полі. У команді його іноді називають Куміньйо.

Він дуже досвідчений, це справді відчувається. Мені це дуже йде на користь, я б навіть сказав, що це справжній кайф тренуватися з Денисом».

У поточному сезоні Дячук провів 13 матчів за Динамо. Результативними діями не відзначався.