«Це була фантастична команда»: Зінченко – про дитячу мрію опинитися в Арсеналі

Переглядів 272
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Це була фантастична команда»: Зінченко – про дитячу мрію опинитися в Арсеналі
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Український захисник Арсенала Олександр Зінченко розповів, як хлопець з Радомишля втілив свою дитячу мрію, опинившись в клубі з Північного Лондона.

Сашко змалку був зачарований футболом, який демонстрував Арсенал під керівництвом Арсена Венгера та провідних зірок того часу.

«Люди знають, що в дитинстві я вболівав за Арсенал. Це тому, що я також любив спостерігати за такими гравцями, як Тьєррі Анрі, Сеск Фабрегас і Денніс Бергкамп. Я спостерігав за ним, але в основному я дивився трохи пізніше, коли Робін ван Персі був попереду з Анрі. Сеск теж був там, і це була фантастична команда.

У нас не було багато телеканалів на вибір, тому, коли я ріс, я дивився АПЛ, щоб побачити ігри Арсеналу, а також кожен матч Барселони, ЛЧ», – розповів  Зінченко в  інтерв'ю сайту Арсенала.

Нагадаємо, Зінченко в дебютному сезоні за Арсенал відіграв десять поєдинків у всіх турнірах, на його рахунку одна гольова передача.

Арсенал у поточному сезоні АПЛ продовжує одноосібно лідирувати у чемпіонаті, набравши 40 очок після 16 поєдинків. У суботу, 31 грудня, Арсенал закриє 2022 матчем проти Брайтона,

X