«Це говорить про дурного футболіста»: Леоненко розкритикував Зінченка за епізод у матчі з Манчестер Сіті

Переглядів 2732
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Це говорить про дурного футболіста»: Леоненко розкритикував Зінченка за епізод у матчі з Манчестер Сіті
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Відомий експерт Віктор Леоненко оцінив дії українського захисника лондонського Арсеналу Олександра Зінченка у матчі чемпіонату Англії з Манчестер Сіті (1:3).

Колишній гравець київського Динамо, а нині експерт Віктор Леоненко у своєму авторському ютуб-каналі наголосив на моменті з помилкою Олександра Зінченка на 69-й хвилині, коли втратив м'яч, а форвард Манчестер Сіті Ерлінг Холанд не зміг пробити голкіпера Арсеналу.

«Зінченко здивував. Це говорить про дурного футболіста, коли так роблять: почав водитися біля свого штрафного майданчика, втратив м'яч, мало не привіз. Дякувати Богу, нічим не закінчилося», – сказав Леоненко.

Цього сезону 26-річний Зінченко у складі «канонірів» провів 19 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився одним асистом.

Зазначимо, що перемога Манчестер Сіті допомогла їм наздогнати Арсенал у турнірній таблиці. Тепер команди мають однакову кількість очок, проте команда Мікеля Артети провела на одну гру менше.

У найближчому турі АПЛ «каноніри» зіграють на виїзді з Астон Вілла. Матч відбудеться 18 лютого і розпочнеться о 14:30 за київським часом.

X