«Це маленький мінус для нас»: Григорчук знайшов негатив у розгромній перемозі Чорноморця над Олександрією

Переглядів 2206
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Це маленький мінус для нас»: Григорчук знайшов негатив у розгромній перемозі Чорноморця над Олександрією
Роман Григорчук. Фото: Google
Головний тренер одеського Чорноморця Роман Григорчук прокоментував результат поєдинку восьмого туру української Прем'єр-ліги проти Олександрії (5:1).

Роман Григорчук після погрому Олександрії (5:1) не став сильно нахвалювати своїх підопічних, певно, щоб не наврочити, і сфокусував свою увагу на помилках, яких одесити також припускалися. 

«Допустили багато незначних помилок на початку атак. Це маленький мінус для нас. Утім перемога на виїзді, така кількість голів – тут більше позитиву.

Суперник теж намагався нас пресингувати. Ми в цей момент приймали неправильні рішення, помилялися», – сказав Григорчук в післяматчевому коментарі на УПЛ ТБ.

  • Завдяку перемозі в Олександрії Чорноморець посунув з другої сходинки в турнірній таблиці УПЛ Кривбас. Після восьми матчів «моряки» мають в  активі 15 очок.
  • У наступному турі Чорноморець вдома прийматиме луганську Зорю. Поєдинок заплановано на 30 вересня. Початок гри о 19:00.
  • На наступному тижні одесити також зіграють поєдинок 1/8 фіналу Кубка України проти Кривбасу. Матч відбудеться в Одесі 27 вересня. Початок гри о 17:00.