«Це неповага до тренерського штабу»: Ротань розкритикував гру Олександрії та зробив комплімент Вересу

Переглядів 1163
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Це неповага до тренерського штабу»: Ротань розкритикував гру Олександрії та зробив комплімент Вересу
Руслан Ротань. Фото: ФК Олександрія
Головний тренер Олександрії та молодіжної збірної України Руслан Ротань залишився незадоволений грою своєї команди в поєдинку 28-го туру УПЛ з Вересом (2:2).

Сьогодні, 24 травня, рівненський Верес приймав Олександрію. Підопічні Руслана Ротаня йшли на перерву, перемагаючи 2:0, але завершили поєдинок з рахунком 2:2. Головний тренер олександрійців вважає, що його команда провела гарні 20 хвилин, а потім стався провал.

«Перші двадцять хвилин гра була в наших руках. Грали так, як домовлялися. Потім - це чистий провал. Я про це вже сказав футболістам. Вони мали б мати повагу до тренерського штабу, до клубу і викладатися на сто відсотків на полі. Так, як ми грали сьогодні - я в якості ветерана теж міг би вийти. І зіграв би не гірше».

Ротань відмітив гравців суперника, які билися до останнього.

«Верес сьогодні бився за результат. 0:2 вони перевернули на 2:2. Я думаю, головний тренер рівнян має зробити їхній команді комплімент. Вони билися». 

Наставник Олександрії зазначив, що сьогоднішня гра його підопічних – це неповага до тренерського штабу команди.

«А наша гра сьогодні – це неповага до тренерського штабу. Це відношення гравців до своєї справи. Якщо вони не поважають тренерів - мають поважати хоча б футбол», – сказав Ротань.

Для Олександрії це вже 13 нічия в сезоні. Команда з Кіровоградщини є рекордсменом чемпіонату за цим показником.

Наступну свою гру команда Ротаня проведе у неділю, 28 травня, проти луганської Зорі, яка сьогодні зазнала розгромної поразки від Шахтаря. Матч розпочнеться о 15:00.