«Це питання впевненості чи її відсутності»: легенда Манчестер Юнайтед розкритикував Мудрика після розгромної поразки Челсі

Переглядів 528
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
«Це питання впевненості чи її відсутності»: легенда Манчестер Юнайтед розкритикував Мудрика після розгромної поразки Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Google
Легендарний захисник Манчестер Юнайтед та збірної Англії, а нині телевізійний експерт Гарі Невілл, розніс вінгера Челсі Михайла Мудрика за провальну гру.

Вчора, 25 травня, Михайло Мудрик разом з Челсі зазнав розгромної поразки від Манчестера Юнайтед з рахунком 4:1. Під час гри українець мав неймовірний момент, але схибив з вбивчої позиції.

І хоча статистичний портал поставив Мудрику одну з найкращих оцінок у складі синіх, фанати та англійська преса рознесли 22-річного українця за провальну гру.

Легенда Манчестер Юнайтед та збірної Англії Гаррі Невілл теж залишився незадоволений грою Мудрика. Експерт вважає, що головна проблема Михайла у відсутності впевненості.

«Боже мій, скільки разів ми бачили це у першому таймі? Такий жорсткий і тугий із м'ячем. Він такий важкий, що торкання м'яча до нього щось неймовірне. Це питання впевненості чи її відсутності.

Начебто він не має уявлення про те, що він збирається робити з м'ячем, до того, як він його отримає. Це все має відбуватися швидше в його голові», – сказав Невілл у етері Sky Sports.

  • Мудрик перейшов до Челсі взимку 2022 року з Шахтаря за 100 млн євро, включаючи бонуси.
  • У складі лондонців Михайло провів 17 матчів, у яких віддав дві гольові передачі.
X