«Це проблема, яку мають вирішувати інші»: Анчелотті пояснив, чому не дебютував гравець Шахтаря в Кубку Іспанії

Переглядів 321
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Це проблема, яку мають вирішувати інші»: Анчелотті пояснив, чому не дебютував гравець Шахтаря в Кубку Іспанії
Вінісіус Тобіас. Фото: ФК Шахтар
Захисник донецького Шахтаря Вінісіус Тобіас, який зараз перебуває в оренді в Реалі, був близьким до того, щоб уперше зіграти за мадридську команду.

Бразильський гравець Вінісіус Тобіас був включений до заявки Реала на матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії проти Вільяреала (3:2) і очікувалася його поява на полі через травми кількох захисників мадридської команди.

Однак головний тренер Реала Карло Анчелотті все ж таки не наважився дати шанс молодому бразильцю, оскільки команди після першого тайму програвала Вільярреалу з рахунком 0:2. Після гри італійський фахівець пояснив своє рішення Тобіас.

«Я не хотів випускати тебе, тому що вважав, що це буде несправедливо стосовно тебе, це проблема, яку мають вирішувати інші», - цитує Анчелотті видання Defensa Central.

18-річний бразилець із квітня 2022 року виступає за резервну команду Реала. Цього сезону Вінісіус провів 21 матч, на його рахунку п'ять асистів.

Нагадаємо, що Тобіас приєднався до Шахтаря взимку 2022 року з Інтернасьоналю за шість мільйонів євро, проте так і не зіграв жодного офіційного матчу за донецький клуб. Transfermarkt оцінює гравця у три мільйони євро.

Раніше ми писали, що Реал домовляється із Шахтарем про викуп контракту Тобіаса за десять мільйонів євро.

Нагадаємо, що чвертьфіналі Кубка Іспанії команда Андрія Луніна та Тобіаса сигарет із Атлетіко.