«Це ще не той Яремчук»: тренер Брюгге назвав головні проблеми українського форварда

Переглядів 3933
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Це ще не той Яремчук»: тренер Брюгге назвав головні проблеми українського форварда
Роман Яремчук. Фото: Google
Головний тренер бельгійського Брюгге Ронні Дейла прокоментував перспективи на майбутній сезон форварда збірної України Романа Яремчука, який нині разом із командою перебуває на навчально-тренувальному зборі.

Після дуже тривалої чорної смуги, здається, на горизонті нарешті замайоріла біла. Мова про форварда національної збірної України Романа Яремчука, який в минулому сезоні ніяк не міг застовпити за собою стабільне місце в обоймі свого клубу.

Роман отримав відбірну порцію критики від вболівальників Брюгге, бельгійських й вітчизняних спеціалістів та журналістів, але з приходом до керма команди нового тренера Ронні Дейла, український нападник може розпочати все з чистого аркуша.

Фахівець впевнений, що Яремчук стане важливим гравцем в механізмі команди у новому сезоні.

«Він багато чому навчився після минулого сезону, який був для нього важким. Він – дуже позитивний гравець. Просто деякі речі в нього мають бути кращими, і саме на цьому Роман має зараз зосередитися. 

Йому потрібно інтенсивніше рухати ногами, додавати більше темпу у свою гру. Він – топовий гравець, і ми бачимо його силу. Але це ще не той Яремчук, котрого ми знали раніше», - сказав Дейла в інтерв'ю виданню Het Nieuwsblad.

  • Влітку 2022 року Роман Яремчук перейшов до Брюгге з португальської Бенфіки за 17 млн євро, ставши найдорожчим придбанням клубу в історії.
  • У минулому сезоні 27-річний українець зіграв у 32 матчах: два голи, чотири результативні передачі.
  • Контракт українського нападника з Брюгге чинний до 30 червня 2026 року.