«Дейла може бути тим, хто реанімує кар'єру Яремчука»: відомий журналіст оцінив перспективи українського форварда в Брюгге

Переглядів 602
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Дейла може бути тим, хто реанімує кар'єру Яремчука»: відомий журналіст оцінив перспективи українського форварда в Брюгге
Роман Яремчук. Фото: Google
Роман Яремчук може повернутися на рівень, який він демонстрував до свого кризового періоду. За словами журналіста Бена Джексона, таке стане можливим у зв’язку приходом нового тренера в Брюгге.

Журналіст авторитетного видання Get Belgian & Dutch Football News Бен Джексон висловився про новоспеченого наставника Брюгге Ронні Дейлу. 

«Дейла може бути тим, хто реанімує кар'єру Яремчука. Роман виглядає тим, хто втратив упевненість, але літо з Дейлою та його командою може допомогти українцю повернути її. Якщо Яремчук повернеться до тієї форми, яку він показував у Генті, Брюгге стане серйозною силою в наступному сезоні», – вважає Дейла.

Також журналіст вважає, що з норвезьким спеціалістом Яремчук зможе знову демонструвати свої найкращі якості. 

«Наявність головного тренера, який вірить у нього, може бути саме тим, що потрібно Яремчуку. Сподіваюся, що з Дейлою ми побачимо найкращу версію українського нападника в наступному сезоні, якщо Брюгге захоче залишити його».

  • Ронні Дейла раніше працював з такими командами, як Бродд, Стремсгодсет, Селтік, Волеренга, Нью Йорк Сіті та Стандард Льєж.
  • Брюгге у сезоні 22/23 посів четверте місце в чемпіонаті Бельгії і тепер зіграє в кваліфікації Ліги конференцій.
  • Роман Яремчук у сезоні 22/23 зіграв за бельгійську команду 27 матчів та записав до свого активу два голи та три асисти.