«Ця історія не про Поворознюка»: Горбунов відмовився від державних грошей на створення серіалу «СМТ Інгулець»

Переглядів 671
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Ця історія не про Поворознюка»: Горбунов відмовився від державних грошей на створення серіалу «СМТ Інгулець»
Олександр Поворознюк. Фото: Google
Відомий телеведучий Юрій Горбунов заявив, що він та його команда вже відмовилися від виділення з державного бюджету грошей на серіал під робочою назвою «СМТ Інгулець».

Юрій Горбунов заявив, що на створення  телевізійного серіалу «СМТ Інгулець», який став популярним ще до його зйомок, не буде витрачено ні копійки з державного бюджету України. 

«З огляду на суспільну дискусію останніх днів, яка розгорнулася, ми з командою вирішили відмовитися від державного фінансування виробництва серіалу під робочою назвою «СМТ Інгулець».

Хочу наголосити, що жодної гривні нами отримано не було. Але я, як продюсер, вірю в наш проект, в історію героїв проекту. І ця історія не про Поворознюка», - написав Горбунов в своїй сторінці в інстаграм.

  • Нещодавно у мережі розгорівся чималий скандал після того, як продакшн телеведучого Юрія Горбунова виграв тендер вартістю 33 мільйони гривень на зйомку серіалу «СМТ Інгулець».
  • Серіал «СМТ Інгулець» розповідає про айтішників, які, за сценарієм, під час війни біжать із Харкова до села на Кіровоградщині, де всім керує фермер Паровоз на прізвисько «Батя». 
  • Багато хто, і небезпідставно, вважає, що його прототипом став аграрій та президент Інгульця Олександр Поворознюк.