«Далеко не те, що мені хотілося б»: Маркевич відреагував на перемогу Карпат над Металістом

Переглядів 1098
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Далеко не те, що мені хотілося б»: Маркевич відреагував на перемогу Карпат над Металістом
Мирон Маркевич. Фото: Google
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич прокоментував перемогу своєї команди над харківським Металістом у контрольному матчі із рахунком 3:1.

Мирон Маркевич поділився думками щодо перемоги Карпат над Металістом із рахунком 3:1. Зокрема, головний тренер львів'ян залишився лише частково задоволеним грою свої команди команди.

«Я не звертаю увагу виграли чи ні. Для мене найосновніше – якість гри. Моментами непогано, але далеко не те, що мені хотілося б.

Працюємо далі, команда практично нова, тому треба час, щоб вони зігралися. Але повторюю, що моментами, що з Кривбасом, що сьогодні було непогано». 

Також спеціаліст висловився щодо мотивації суперників у матчах з Карпатами.

«Спаринги хороші, проти нас серйозно налаштовуються. То навпаки добре на зборах, що є така конкуренція і команди просто так не відбувають номер проти нас. То якраз нам підходить».

Мирон Маркевич. Фото: Карпати

Ще тренер дав оцінку складу своєї команди.

«Чи задоволений складом? Я вже сказав, що команда нова, треба час. Але, в принципі, ми завершили комплектацію. Можливо хтось один ще з’явиться, а так цими людьми ми будемо грати перше коло. 

Чи задоволений – покаже час. Я на зборах ніколи не роблю висновки. Найосновніше – щоб ми рухалися вперед», – сказав Маркевич для пресслужби Карпат.

  • Минулого сезону львів'яни посіли п'яте місце в Першій лізі та не вийшли в елітний український дивізіон.
  • У штаб Маркевича наразі входять такі спеціалісти, як Остап Маркевич, Павло Таран, Андрій Сапуга, Богдан Стронціцький.
  • Раніше тренер працював у Металісті з 2005-го по 2014 роки. Там він провів 335 матчів, з яких виграв 192, ще 77 зіграв внічию та 66 програв.