«Де тренер поставить, там і гратиму»: Кабаєв поділився планами на майбутнє у Динамо

Переглядів 314
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Де тренер поставить, там і гратиму»: Кабаєв поділився планами на майбутнє у Динамо
Владислав Кабаєв. Фото: Динамо
Новачок київського Динамо півзахисник Владислав Кабаєв вперше висловився після переходу в новий клуб. 26-річний гравець хоче допомогти команді.

26-річний хавбек Кабаєв зізнався, що йому зручно грати в центрі або на лівому фланзі, але готовий виступати на будь-якій позиції, на яку його поставить головний тренер Динамо Мірча Луческу.

«Мені зручніше ліворуч чи в центрі. Але де тренер поставить, там і гратиму. Ми матимемо діалог, і Містер може нові якості в мені розкриє. Напевно, гратиму ліворуч, але я не знаю».

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Владислав Кабаев⚽️🏃 (@kabaev22)

Також Кабаєв сказав, що налаштований допомогти Динамо та розвиватися сам.

«Я хочу вписатися в цей колектив, аби допомогти команді. Я багато візьму від тренера, від хлопців зі збірної. Хотілося, щоб Динамо прогресувало, а я з ним», — сказав Кабаєв прес-службі Динамо.

Нагадаємо, півзахисник підписав контракт із 16-разовими чемпіонами України до літа 2026 року. Дебютувати за киян Кабаєв зможе третього вересня у грі проти свого колишнього клубу Зорі.

Цього сезону футболіст встиг провести три матчі та відзначитися двома результативними передачами. Transfermarkt оцінює гравця у півтора мільйона євро.