«Динамо потрібна свіжа кров»: ексгравець збірної України – про проблеми команди Луческу

Переглядів 10651
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Динамо потрібна свіжа кров»: ексгравець збірної України – про проблеми команди Луческу
Сергій Сидорчук та Володимир Бражко. Колаж «Український футбол»
Колишній півзахисник збірної України Андрій Полунін висловився щодо необхідності змін у складі київського Динамо після вильоту команди Мірчі Луческу із кваліфікації до Ліги конференцій.

Андрій Полунін вважає, що головний тренер киян Мірча Луческу дуже довго тримає Бражка на лаві для запасних і продовжує сподіватися на гру Сидорчука, хоча Володимир перегравав капітана Динамо в матчах, коли виступав за Зорю.

«Особисто я помітив Бражка на зборах у Туреччині півтора року тому, і з того часу за ним спостерігав. Що сказати? Бражко – талановитий, сильний футболіст. Йому пішла на користь оренда у Зорю. Там він двічі, разом із луганчанами, обігравав Динамо у чемпіонаті України, та й у очних матчах перегравав Сидорчука». 

На думку Полуніна, Динамо освіжити свій склад, омолодитися. На Луческу тисне результат і цілком ймовірно, що саме це заважає тренеру використовувати молодих та не досвідчених футболістів.

«Але ми розуміємо, що Луческу все чудово бачить у тренувальному процесі. І ставить Сидорчука. Також і Ребров викликав Сидорчука до національної збірної. Суто особиста думка: у Динамо зараз потрібна свіжа кров. Оновлення команді просто необхідне. А над Луческу тяжить результат, тому він і ставить до основного складу капітана», — заявив Полунін для SportArena.

  • Вперше з 2005 року київське Динамо не зіграє в осінній стадії єврокубків. 
  • Україну восени на євроарені представлятимуть в Лізі чемпіонів донецький Шахтар та луганська Зоря в Лізі конференцій.
  • Наступний матч Динамо зіграє в українській Прем'єр-лізі, після міжнародної паузи для поєдинків національних збірних, 16 вересня.
  • Кияни в Полтаві в рамках гри сьомого туру УПЛ протистоятимуть місцевій Ворсклі.
  • Сидорчук зіграв 327 матчів у біло-синій футболці, забив 21 гол, віддав стільки ж асистів та здобув 12 трофеїв.
  • Бражко у цьому сезоні провів шість матчів за кияе, у яких відзначився одним асистом.