«Дивує бездіяльність українського НОК»: Зозуля – про повернення спортсменів з рф та рб до міжнародних змагань

Переглядів 616
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
«Дивує бездіяльність українського НОК»: Зозуля – про повернення спортсменів з рф та рб до міжнародних змагань
Роман Зозуля. Фото: Google
Роман Зозуля, який свого часу виступав за збірну України, прокоментував рекомендації МОК міжнародним спортивним федераціям повернути російських і білоруських спортсменів.

Зозуля висунув претензії президенту НОК України, міністру молоді та спорту Вадиму Гутцайту. Футболіст вважає, що представники рф і рб не повинні бути допущені до змагань у будь-якому статусі.

«Особисто мене МОК не здивував. Бах придумав оптимальне рішення, як зняти з себе відповідальність і зберегти в кишені російські гроші. Але мене дивує бездіяльність українського НОК. Гутцайт браво заявляє, що їм вдалося домогтися відкласти рішення щодо участі росіян і білорусів в Олімпіаді. Спасибі, повеселили.

Багато хто з тих, хто дев'ять років грав у "спорт поза політикою", після повномасштабного вторгнення змінили свою думку і включилися в оборону країни. Але останнім часом запал почав стихати і, здається, що всі занадто втомилися від війни. Добре, що військові в нас не втомлюються працювати 24/7», - написав Зозуля в соцмережах.

Нагадаємо, Міжнародний олімпійський комітет закликав допустити представників росії та білорусі до змагань у нейтральному статусі за умови, що вони не були помічені в активній підтримці війни в Україні.