«Для мене не існує батька»: екслідер Динамо розповів, як війна позначилася на його спілкуванні з сім’єю

Переглядів 36902
Артем Жилінський Артем Жилінський
12 голосів
«Для мене не існує батька»: екслідер Динамо розповів, як війна позначилася на його спілкуванні з сім’єю
Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній нападник Динамо та збірної України Олександр Алієв розповів про те, чому не підтримує зв'язок із батьками, які проживають у Курську.

Олександр Алієв заявив, що більше не спілкується з батьками, а лише іноді на свята вони вітають одне одного. Ексфутболіст натякнув на певні слова своїх рідних, які зруйнували відносини в сім’ї. 

«З 28 лютого я взагалі не спілкуюсь із батьками. Тільки можемо привітати один одного з днем народження, зі святом. Не більше.Звісно, це неправильно. Але я не можу підтримувати… Не те щоб вони топили за росію, але ті слова, які вони сказали мені 28 лютого…»

Колишній гравець Динамо обурений словами батька, який висловив підтримку діям росіян. Алієв зайняв принципову позицію після почутого. 

«Мій батько – колишній військовий. Він знає, що в Україні живе його син, його онук та внучка, знає, що на нас почали летіти ракети. А він каже, що росіяни сюди прийшли вбивати бандерівців та фашистів. Після цього я сказав, що батька для мене більше немає», – сказав Алієв для ютуб-каналу Ксенії Больбот.

  • Алієв виступав за першу команду Динамо з 2006 до 2010 рр., а також з 2011 по 2013 рр. Загалом провів за біло-синіх 134 поєдинки, у яких забив 30 голів та зробив 28 результативних передач;
  • За збірну України Алієв провів 28 матчів, у яких забив шість голів та віддав вісім гольових передач.
  • Алієв офіційно закінчив кар'єру футболіста у січні 2021 року.
  • Після початку повномасштабної війни росії проти України Алієв вступив до лав ЗСУ.