«Для нас ця перемога буде важливішою»: тренер Дніпра-1 прокоментував передматчевий розклад дніпрян

Переглядів 315
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Для нас ця перемога буде важливішою»: тренер Дніпра-1 прокоментував передматчевий розклад дніпрян
Валерій Городов. Фото: Google
Тренер Дніпра-1 Валерій Городов описав настрій Дніпра-1 перед грою з АЗ. Це буде останній матч для української команди в груповому етапі Ліги Конференцій.Тренер Дніпра-1 Валерій Городов описав настрій Дніпра-1 перед грою з АЗ. Це буде останній матч для української команди в груповому етапі Ліги Конференцій.

Помічник Олександра Кучера поспілкувався з прес-службою Дніпра-1 та розповів чого очікує від завтрашнього матчу з лідером групи нідерландським АЗ. Нагадаємо, що у першому матчі між цими командами фінальний свисток зафіксував мінімальну поразку дніпрян.

Городов підкреслив, що не варто списувати Дніпро-1 з рахунків, адже вони ще мають шанси на перше місце в групі E.

«На мою думку, АЗ завтра буде фаворитом протистояння, вони є лідером нашої групи, але ми маємо можливість зайняти перше місце».

Городов оцінив шанси дніпрян на перемогу у завтрашній грі та зауважив, що ця гра важливіша для українського клуба

«Щоб перемогти, нам потрібно буде зіграти один за одного, як єдине ціле. Думаю, що для нас ця перемога буде важливішою. Нам усім важко у цій ситуації, але треба робити свою справу», –  заявив Городов прес-службі Дніпра-1.

Матч шостого туру Ліги конференцій АЗ – Дніпро-1 відбудеться завтра, 3 листопада в Алкмарі (Нідерланди) та розпочнеться о 19:45 за київським часом.