Дніпро-1 хотів не їхати на гру з Шахтарем: джерело повідомило подробиці

Переглядів 13296
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
Дніпро-1 хотів не їхати на гру з Шахтарем: джерело повідомило подробиці
Дніпро-1 - Шахтар, 2:1. Фото: СК Дніпро-1
Після скандального матчу з полтавською Ворсклою, де були прийняті неоднозначні суддівські рішення, у керівництві клуба Дніпра-1 задумувались про те, щоб в знак протесту не поїхати на гру з донецьким Шахтарем.

У поєдинку 28-го туру полтавська Ворскла обіграла Дніпро-1 з рахунком 2:1, тим самим суттєво знизила шанси дніпрян на чемпіонство.

Матч запам'ятався неоднозначними суддівськими рішеннями. Інсайдер Ігор Бурбас надавав інформацію щодо довічного відсторонення арбітра VAR тієї гри Євгена Арановського. Проте, ютуб-канал Футбол 2.0 повідомив, що в УАФ залишилися задоволеними роботою рефері.

Після всіх цих подій в керівництві Дніпра-1 з'явилася думка в знак протесту не поїхати на гру з Шахтарем. Про це повідомляє Football Hub.

Зазначено, що в клубі переконані, що доля чемпіонства вже вирішена.

Вказується, що у Дніпра-1 немає надій на втрату очок Шахтарем в останньому матчі з Ворсклою немає, а доля очного матчу, на думку керівників дніпровського клубу, буде вирішена не в чесному протистоянні на полі, а в підкилимних домовленостях з представниками різних футбольних інстанцій.

«Утім, оскільки також триває боротьба за другу сходинку, яка дуже важлива в контексті участі в єврокубках, рішення не їхати на матч із гірниками не було ухвалено»

Євген Красніков та Олександр Кучер. Фото: Google

Також джерело підтверджує інформацію Ігора Бурбаса про визнання в УАФ помилок арбітрів цієї гри.

«За нашими даними, ця інформація відповідає дійсності. Проте вона неповна. Дніпро-1 подав протест на рішення арбітра. І наполягає на тому, що відсторонити від суддівства мають не лише суддю VAR Арановського, а й головного арбітра зустрічі Ярослава Козика, який і ухвалював остаточні рішення у цьому поєдинку», – повідомляє джерело.

  • Нагадаємо, що вже в наступному турі Шахтар прийматиме Дніпро-1. Матч відбудеться у неділю, 28 травня, о 15:00. 
  • Нині донеччани очолюють турнірну таблицю, маючи відрив від дніпрян у п'ять очок. Для завоювання золотих медалей «гірників» у цій грі влаштує і нічия.