Довбика визнано найкращим гравцем матчу проти Аполлона: форвард зробив дубль та відзначився асистом

Переглядів 1129
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Довбика визнано найкращим гравцем матчу проти Аполлона: форвард зробив дубль та відзначився асистом
Артем Довбик. Фото: Дніпро-1
У матчі другого туру групового етапу Ліги конференцій Дніпро-1 на виїзді переміг кіпрський Аполлон з рахунком 3:1. Нападник дніпрян Артем Довбик двічі забив у грі та віддав результативну передачу.

Після поразки у першому турі групового етапу Ліги конференцій Дніпро-1 прагнув здобути перші в історії три очки в основній стадії єврокубків. Форвард команди Довбик прийняв участь у всіх трьох голах свого клубу. Артем записав на свій рахунок дубль та результативну передачу.

Статистичний портал SofaScore визнав Довбика кращим гравцем матчу Дніпро-1 – Аполлон. Його оцінка – 9.4, у топ-3 – Валентин Рубчинський та Бузанелло, у них по 7.9.

Найгірші показники у складі дніпрян мають Володимир Адамюк (6.2) та Олексій Гуцуляк (6.4.) Середня оцінка Дніпра-1 - 7.06, АЕК – 6.61.

Минулого сезону Довбик лідирував у перегонах бомбардирів УПЛ на момент призупинення чемпіонату, забивши 14 голів у 17 матчах. У футболці національної збірної України Артем провів 11 поєдинків та забив чотири м'ячі.

Контракт 25-річного Довбика із дніпровським клубом чинний до кінця 2024 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює нападника у п'ять мільйонів євро.

Наступний матч у Лізі конференцій Дніпро-1 проведе проти Вадуца з Ліхтенштейну шостого жовтня. Початок гри запланований на 19:45.

X