Друга перемога: Дніпро-1 у компенсований час дотиснув Вадуц у матчі Ліги конференцій

Переглядів 748
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
Друга перемога: Дніпро-1 у компенсований час дотиснув Вадуц у матчі Ліги конференцій
Фото: СК Дніпро-1
У матчі четвертого туру групового етапу Ліги конференцій Вадуц приймав Дніпро-1. Поєдинок у Ліхтенштейні завершився перемогою дніпровської команди з рахунком 2:1.

На 15-й хвилині Вадуц створив перший небезпечний момент у матчі. Джокич відгукнувся на точну передачу з флангу і вийшов віч-на-віч з голкіпером, але пробив прямо в нього.

За десять хвилин рахунок було відкрито. Захисник Дніпра-1 Амаш підхопив м'яч за 20 метрів від воріт і вирішив завдати потужного удару прямо по центру. Голкіпер нічого не зміг вдіяти.

Господарі поля за п'ять хвилин зрівняли рахунок. Растодер отримав вільний простір, відгукнувшись на точний пас у штрафному майданчику. Нападник ударом низом вразив нижній правий кут воріт.

У середині другого тайму Вадуц мав ще один момент влучити у ворота Дніпра-1. Растодер отримав передачу у штрафному майданчику і прицільно пробив низом по центру воріт. Макс Валеф встиг зреагувати.

У компенсований час українська команда спромоглася вирвати перемогу. Танчик на швидкості пройшов праворуч і подав на Довбика, і той вистрілив головою у правий кут воріт. Голкіпер зачепив м'яч, але не відбив.

Після чотирьох турів Дніпро-1 має у своєму активі сім очок і посідає друге місце у турнірній таблиці. Лідером групи є АЗ, який має дев'ять пунктів.

У наступному турі Дніпру-1 зігратиме з Аполлоном 27 жовтня, а ось Вадуц протистоятиме АЗ.