«Дякую команді, що подарували перемогу до дня міста»: Вернидуб про гру з Металістом

Переглядів 484
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Дякую команді, що подарували перемогу до дня міста»: Вернидуб про гру з Металістом
Юрій Вернидуб. Фото: ФК Кривбас
Наставник Кривбасу залишився задоволеним грою своїх підопічних в матчі проти Металіста, а також відзначив вклад у неї агрономів та працівників клубу, що подолали наслідки негоди.

Головний тренер криворізького Кривбасу Юрій Вернидуб поділився враженнями від домашньої перемоги над харківським Металістом у поєдинку 28-го туру УПЛ.

«Хочу передати вітання місту Кривий Ріг і усім його жителям з приводу майбутнього Дня міста. Дякую команді, що подарувала перемогу.

Що стосується безпосередньо матчу з Металістом: була непогана гра, суперник також грав у футбол і мав непогані моменти. На мою думку, ми більше заслужили на цю перемогу. Провели два непоганих м’яча, могли забити ще».

Відзначив вклад в перемогу Вернидуб і тих, чия праця зазвичай залишається непоміченою — технічних працівників клубу.

«Дуже велика подяка всім нашим людям, які зробили все для того, щоби цей матч відбувся. Ви бачили, який стався форс-мажор: злива, град. Було дуже багато води на полі. Дякую агрономам і всім технічним працівникам: вони швидко відреагували і зробили все можливе, аби поле було у такому стані, який дозволяв би тут зіграти. Низький уклін всім працівникам клубу».

Нагадаємо, що поєдинок 28-го туру української Прем'єр-ліги Кривбас — Металіст завершився з рахунокм 2:0 на користь команди Юрія Вернидуба.

 

X