Джерело: Дніпро-1 міг спровокувати кризу команди фінансовою несправедливістю – подробиці і до чого тут Кучер

Переглядів 1486
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
Джерело: Дніпро-1 міг спровокувати кризу команди фінансовою несправедливістю – подробиці і до чого тут Кучер
Олександр Кучер. Фото: СК Дніпро-1
Відомий український журналіст Михайло Співаковський розповів, що минулого сезону гравці СК Дніпро-1, що посіли друге місце в УПЛ не мали преміальних.

Минулого сезону Дніпро-1 вперше завоював срібні медалі чемпіонату України. Команда поступилася у чемпіонських перегонах донецькому Шахтареві, який випередив команду Олександра Кучера на п'ять очок.

Проте Дніпро-1 провалив початок сезону, вилетівши з кваліфікації до Ліги чемпіонів, Ліги Європи та Ліги конференцій. Останньою краплею стала поразка від київської Оболоні (1:2), адже саме тоді Кучер подав у відставку з посади головного тренера.

Журналіст Михайло Співаковський розповів, що однією з причин кризи могло стати те, що гравці Дніпра-1 на відміну від керманича не отримували преміальні.

«Минулого сезону в команди не було преміальних. Я знаю, що головний тренер отримав преміальні за вирішення завдання, посівши друге місце, а гравці...

У них непогані зарплати, тому вони залишилися без них. Можливо, це теж повпливало», – розповів Співаковський на ютуб-каналі ТаТоТаке.

Проте згодом джерело спростувало власну інформацію, повідомивши, що Кучер також не отримував бонуси за друге місце.

  • Наступний матч дніпровська команда проведе із луганською Зорею 24 вересня.
  • Наразі Дніпро-1 посідає 12 позицію у турнірній таблиці УПЛ, маючи шість очок після сьомого туру.