Джерело: гравці Динамо незадоволені Суркісом та Луческу

Переглядів 4303
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Джерело: гравці Динамо незадоволені Суркісом та Луческу
Ігор Суркіс та Мірча Луческу. Фото: Динамо Київ
Блогер Михайло Смоловий у випуску «ТаТоТаке» розповів, що футболісти Динамо незадоволені рішенням президента клубу Ігоря Суркіса провести гру з Дніпром-1 у Львові.

Ведучий «ТаТоТаке» Смоловий розповів, що гравці Динамо були незадоволені тим, що президент клубу Суркіс пішов назустріч Дніпру-1 та Ігорю Коломойському і вирішив провести гру цих команд у Львові. Кияни у цьому матчі поступились з рахунком 0:3.

Смоловий інформує, що гравцям Динамо не сподобалось, що Суркіс не врахував їх бажання провести час із сім’ями замість перебування у Львові.

Також гравцям не сподобалося, що головний тренер Мірча Луческу не заступився за них та змушує тренуватись у звичайному режимі. 

Нагадаємо, Динамо після двох поразок від Бенфіки двічі поступилося на старті сезону УПЛ Дніпру-1 (0:3) та Зорі (2:3). Динамівці після здобуття Україною незалежності 1991 року ніколи не розпочинали чемпіонат із двох поразок у двох іграх.

Перемога Динамо над ФК Львів дозволила біло-синім залишити останній рядок турнірної таблиці УПЛ. Вже за кілька днів на команду чекає поєдинок другого туру Ліги Європи проти АЕКу (15 вересня).