Екс-дружина Гусєва назвала ім'я нового чоловіка: обранець має зв'язок із скандальним проросійським політиком

Переглядів 2231
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Екс-дружина Гусєва назвала ім'я нового чоловіка: обранець має зв'язок із скандальним проросійським політиком
Марія Гусєва з Олегом Гуревичем. Фото: соціальні мережі Марії Гусєвої
Колишня дружина легенди київського Динамо Олега Гусєва Марія прокоментувала свій новий шлюб із колишнім зятем депутата Верховної Ради України 2014-2019 років Михайла Добкіна Олегом Гуревичем.

Після розлучення з легендою Динамо Олегом Гусєвим Марія вийшла заміж за екс-чоловіка дочки Михайла Добкіна. Дівчина в інтерв'ю Ганні Ребровій зізналася, що вона особисто знайома із колишньою дружиною свого нинішнього чоловіка Олега Гуревича – Аллою.

«Ми знайомі з Аллою. Київ не настільки велике місто, тож перетиналися на різних заходах. Мій чоловік із Харкова займається бізнесом. Я вже змінила прізвище. Тепер я не Гусєва, а Гуревич. Залишилося лише в деяких документах це змінити», – сказала Марія

Зазначимо, що Добкін як колишній член Партії регіонів і вважається проросійським політиком в Україні. З 2010 до 2014 року він був головою Харківської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, що Гусєв і Марія були одружені з 2013 року. Пара має доньку Олександра. Розлучилися вони 2021 року. У новий шлюб Марія вступила 22 листопада 2022, про що вона поділилася у своїх соціальних мережах.