Фани Брюгге виказали невдоволеність грою команди: Яремчук може виграти від кризи у бельгійському клубі

Переглядів 339
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Фани Брюгге виказали невдоволеність грою команди: Яремчук може виграти від кризи у бельгійському клубі
Фанати Брюгге. Фото: Google
У матчі 18-го туру чемпіонату Бельгії Брюгге Едуарда Соболя та Романа Яремчука зіграв унічию з Левеном (1:1). Такий результат розлютив шанувальників команди.

Вчора Брюгге не зумів здобути перемогу у грі проти Левена та продовжив серію невдалих результатів. Раніше команда Яремчука та Соболя вилетіла з Кубка Бельгії.

Шанувальники Брюгге розлютилися від вчорашнього результату і близько сотні фанатів вирішили висловити своє невдоволення футболістам і тренеру команди.

Найемоційніші вболівальники зібралися перед воротами стадіону з вимогою пояснень. До фанатів вийшов голкіпер Брюгге Сімон Міньйоле, але ситуація складається таким чином, що команді загрожує вже третя зміна головного тренера за сезон. Нинішнього сезону чорно-сині вже розлучилися з Філіпом Клеманом та Альфредом Шредером. Тепер подібна доля може чекати і на Карла Хуфкенса.

Зауважимо, що Яремчук, який зараз втратив місце в основному складі, несподівано може виграти від кризи Брюгге. З новим наставником Роман матиме шанс довести своє право виходити на поле з перших хвилин.

Зазначимо, що Роман та Соболь у заявку на матч навіть не потрапили.

Брюгге посідає четверте місце у турнірній таблиці чемпіонату Бельгії з 34 очками. Лідирує Генк із 46 пунктами в активі.

X