Йовічевич і ван Леувен: зірка Шахтаря назвав ключову різницю двох тренерів донецької команди

Переглядів 581
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Йовічевич і ван Леувен: зірка Шахтаря назвав ключову різницю двох тренерів донецької команди
Патрік ван Леувен та Ігор Йовічевич. Фото: ФК Шахтар
Молодий півзахисник Шахтаря Артем Бондаренко розповів про роботу під керівництвом нового головного тренера команди Патріка ван Леувена та порівняв його із Ігорем Йовічевічем.

Хавбек Шахтаря та молодіжної збірної України Артем Бондаренко в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» розповів про свої перші враження від роботи з новим головним тренером донеччан Патріком ван Леувеном.

Також півзахисник висловився щодо різниці між нідерландським наставником та Ігорем Йовічевічем, який очолював команду в минулому сезоні.

«Звичайно, у кожного тренера різні вимоги. Від нас зараз вимагають більше інтенсивності, більше вертикальної гри – звикаємо», – сказав Бондаренко для «УФ».

  • 22-річний півзахисник Шахтаря був лідером півзахисту молодіжної збірної України на Євро-2023 U-21, яка під керівництвом Руслана Ротаня дійшла до півфіналу турніру, де програла Іспанії 1:5, але забронювала собі місце на Олімпіаді-2024.
  • У сезоні 2022-2023 Бондаренко провів за донеччан 38 матчів, в яких забив десять голів, а також віддав шість результативних передач.
  • Портал Transfermarkt оцінює гравця в 10 мільйонів євро, а контракт хавбека з клубом чинний до 31 грудня 2025 року.
  • Йовічевіч працював з «гірниками» у минулому сезоні і привів команду до титуту чемпіонів України. Зараз він очолює саудівський Аль-Раед.
  • Ван Леувен до того, як стати головним тренером Шахтаря, працював у Зорі, з якою посів третю сходинку в УПЛ минулого сезону.