Кадрові проблеми у молодіжної збірної України: Ротань довикликав двох нових гравців на збір у Грузії

Переглядів 6901
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Кадрові проблеми у молодіжної збірної України: Ротань довикликав двох нових гравців на збір у Грузії
Молодіжна збірна України. Фото: УАФ
Кухаревич та низка інших гравців з різних обставин не зіграють контрольний матч із Грузією. Ротань змушений додавати нових гравців по ходу збору.

Головний тренер збірної України U-21 Руслан Ротань довикликав півзахисника Шахтаря Кирила Сігеєва та нападника Оболоні Ігоря Краснопіра на контрольний матч із молодіжною збірною Грузії.

Ряд гравців не зможуть зіграти у другому поєдинку грузинського навчально-тренувального збору. З ушкодженням прибув із Хіберніана Микола Кухаревич.

Вже під час збору на тренуванні травмувався півзахисник Інгульця Данило Кравчук, а захисник Руху Віталій Роман зазнав пошкодження носа у першому таймі поєдинку з ізраїльтянами. Обстеження не виявило перелому, але серйозна гематома завадить футболістові взяти участь у другій зустрічі.

Додамо, що за домовленістю з клубами залишили табір команди захисник чеського Словану Максим Таловєров та півзахисник Чорноморця Максим Брагару.

У першому спарингу навчально-тренувального збору підопічні Ротаня зіграли внічию зі збірною Ізраїлю (1:1). Матч Грузія – Україна відбудеться 21 листопада в Горі. Початок – о 16:00 за київським часом.

X