«Хтось помилився, але Скрипник продовжує його ставити»: ексхавбек Ворскли образився на тренера команди

Переглядів 2690
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
«Хтось помилився, але Скрипник продовжує його ставити»: ексхавбек Ворскли образився на тренера команди
Віктор Скрипник. Фото: ФК Ворскла
Півзахисник ірландського Корк Сіті Андрій Кравчук пригадав період своєї кар'єри в полтавській Ворсклі, де він працював під керівництвом Віктора Скрипника.

В ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» Андрій Кравчук розповів про те, як головний тренер Ворскли Віктор Скрипник запросив його приєднатися до команди.

«Мені зателефонував  Скрипник та запросив до Ворскли. Він сказав, що бачить мене у складі та хоче, щоб я був у його команді. Я приїхав, пройшов міні-збір, але отримав травму у товариській грі з Минаєм. Я вибув на два тижні. Перші дві гри чемпіонату України я пропустив, команда програла і всі були на нервах

У п'ятому матчі проти Чорноморця я вийшов в основі, віддав гольову та ми перемогли – 2:1. У наступному матчі проти Металіста я забив, але ми поступилися – 2:3».

Кравчук не розуміє чому після двох результативних дій опинився на лавці для запасних у команді Скрипника.

«Для мене самого – це незрозуміло. Зазвичай, коли ти забиваєш і віддаєш, тренер дає тобі поштовх, але, мабуть, для Скрипника це виявилось непереконливо. Навіть зараз, дивлюся ігри Ворскли, хтось фатально помилився, але Скрипник продовжує його ставити».

Наставник Ворскли говорив Андрієві, що той має працювати та чекати на свій шанс. Останньою грою у команді Скрипника для Кравчука став поєдинок 12-го туру УПЛ сезону 2022/23 проти Кривбасу (0:1).

«Якщо тренер не бачив мене в основі, то можна було через заміну давати грати. Я до нього підійшов, спитав: що трапилося? Скрипник відповів, що треба працювати і чекати на свій шанс.

Я вийшов у матчі проти Кривбасу на останні п'ять хвилин, але ми грали вдев'ятьох і було складно щось показати. Після цього я знову сів на лавку».

Також Кравчук зізнався, чи вважає Скрипника топовим українським тренером.

«Важке питання. Коли футболіст не грає, він завжди чимось незадоволений. Коли я тільки переходив у Ворсклу, то всі хлопці казали, що Скрипник – топ-тренер і топ-людина. Щодо тренувального процесу, мені все подобалося, було багато цікавих вправ, Скрипник все показував і детально пояснював.

Якщо взяти мою ситуацію, то маю питання до Скрипника, але для багатьох він топ-тренер, тож нехай таким і залишається».

  • Кравчук приєднався до Ворскли у серпні 2022 року.
  • За полтавців Андрій провів усього п'ять матчів та відзначився одним забитим голом та однією результативною передачею.
  • У серпні 2023 року 24-річний хавбек покинув команду Скрипника та став гравцем Корк Сіті.