«Конопля зателефонував Ротаню»: джерело розкрило деталі ситуації з виключенням захисника зі складу збірної України

Переглядів 5201
Павло Клименко Павло Клименко
4 голоси
«Конопля зателефонував Ротаню»: джерело розкрило деталі ситуації з виключенням захисника зі складу збірної України
Юхим Конопля. Фото: ФК Шахтар
Відомий журналіст Ігор Циганик повідомив про подробиці ситуації навколо захисника донецького Шахтаря Юхима Коноплі, про травму якого раніше оголосила УАФ.

Юхим Конопля спочатку потрапив до списку футболістів, яких виконувач обов'язків головного тренера національної збірної України Руслан Ротань викликав для підготовки до виїзного матчу відбору на Євро-2024 проти команди Англії.

17 березня пресслужба УАФ оголосила, що Конопля отримав травму і не поїде до національної команди. Однак сьогодні Юхим взяв участь у матчі 18-го туру УПЛ, у якому Шахтар обіграв львівський Рух (2:0).

Відомий спортивний журналіст Ігор Циганик розповів, чому Конопля не допоможе нашій команді в Лондоні.

«Після гри в Роттердамі Конопля зателефонував Ротаню і сказав, що його турбують пахові м'язи (причому давно), і він хоче використати паузу на матчі збірних, щоб підлікуватися. Ротань взяв це до уваги і викликав Мірошниченка.

Але ж сьогодні Конопля вийшов на поле! Схоже, встиг залікувати», – написав Циганик у соціальних мережах.

23-річний Конопля провів цього сезону 18 матчів у всіх турнірах, забив один гол і зробив дві результативні передачі. У складі національної збірної України Юхим зіграв три поєдинки, але не відзначився результативними діями.

Збірна України під керівництвом Руслана Ротаня завтра, 20 березня, розпочне підготовку до виїзного матчу проти команди Англії, що відбудеться на стадіоні «Уемблі» у Лондоні у неділю, 26 березня.

X