Коноплянка назвав топ-3 тренера у своїй кар'єрі: несподіваний вибір українського хавбека

Переглядів 2288
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Коноплянка назвав топ-3 тренера у своїй кар'єрі: несподіваний вибір українського хавбека
Євген Коноплянка. Фото: УЄФА
Півзахисник польської Краковії Євген Коноплянка назвав трійку найкращих тренерів, під керівництвом яких у своїй кар'єрі виступав український вінгер.

Колишній гравець збірної України виділив екснаставників Дніпра Мирона Маркевича та Хуанде Рамоса, за яких дніпровський клуб боровся за чемпіонство. Нагадаємо, що Маркевич з Дніпром дійшов до фіналу Ліги Європи, де поступився Севільї (2:3).

«Не можу не взяти Маркевича та Рамоса. Це були одні з найкращих років Дніпра. Тяжко було побудувати таку команду, яка могла дати бій Шахтарю та Динамо, коли вони не знали, що робити з нами, і ми боролися за чемпіонство. І, звісно, Унаї Емері».

Конопляка високо оцінив іспанського фахівця. За словами хавбека, Емері, який нещодавно очолив Астон Віллу, дуже багато часу приділяє тактиці та стратегії та всі його команди грають красиво, що подобається фанатам.

«Емері дуже подобався за стилем гри, нереально класний футбол та цікавий для вболівальників. У нього політика футболу така, що він із будь-якою командою може зробити добрий результат», — сказав Коноплянка в інтерв'ю Владі Седан.

33-річний Коноплянка був на контракті у Севільї з 2015 року до 2017 року. За іспанську команду провів 54 матчі, забив дев'ять м'ячів та зробив вісім асистів.