Королівські урочистості в столиці Іспанії: тисячі вболівальників вітали Луніна і Ко – фото українця з трофеєм

Переглядів 2063
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Королівські урочистості в столиці Іспанії: тисячі вболівальників вітали Луніна і Ко – фото українця з трофеєм
Андрій Лунін. Фото: Instagram
Голкіпер Реала та національної збірної України Андрій Лунін взяв участь в урочистостях з нагоди здобуття 36 титулу чемпіона Іспанії.

Футболісти мадридського Реала відсвяткували перемогу в чемпіонаті Іспанії в неділю з уболівальниками на вулицях столиці, а також зустрілися з урядовими чиновниками.

Свій 36-й чемпіонський титул мадридці вибороли за чотири тури до кінця сезону в Ла Лізі, але одразу відсвяткувати тріумф їм не вдалося, адже в середу на них чекав матч-реванш півфіналу Ліги чемпіонів проти мюнхенської Баварії (2:1).

Кілька тисяч уболівальників вітали команду, коли вона проїжджала містом і прямувала до традиційного місця святкування на площі Сібелес. Трофей чемпіонату було вручено команді вже під час церемонії на тренувальній базі клубу. Серед героїв Реала також був український голкіпер Андрій Лунін.

Мадридці зазвичай святкують свої титули з уболівальниками на стадіоні «Сантьяго Бернабеу», але в неділю там відбувся концерт.

  • Лунін цього сезону зіграв у футболці Реала 30 поєдинків у всіх клубних змаганнях: 28 голів пропущено та 12 матчів «на нуль».
  • Контракт 25-річного українського футболіста розрахований до 30 червня 2025 року. Transfermarkt оцінює Луніна в 16 мільйонів євро.