Лідер Реала не потиснув руку Анчелотті та приєднався до Луніна: італійський тренер влаштував розбір польотів

Переглядів 10449
Дмитро Котков Дмитро Котков
4 голоси
Лідер Реала не потиснув руку Анчелотті та приєднався до Луніна: італійський тренер влаштував розбір польотів
Анчелотті та Родріго. Фото: Getty Images
Бразилець Родріго після того, як його замінив Карло Анчелотті, не потиснув руку італійському тренеру. Після цього аленаторе почав пояснювати футболісту, як треба поводитися.

Мадридський Реал з камбеком з рахунком 3:2 виграв у Вільярреала та вийшов до чвертьфіналу Кубка Іспанії.

Під час другого тайму у матчі було місце епізоду за участю головного тренера «галактікос» Карло Анчелотті та форварда мадридців Родріго.

Італійський аленаторе замінив бразильця на Марко Асенсіо на початку другого тайму, а саме на 56 хвилині, коли Реал програвав з рахунком 0:2. До слова, після заміни Родріго мадридці забили ти м’ячі та перемогли «жовту субмарину».

Бразильцю не сподобалося те, що його замінили, тому він не потиснув руку Анчелотті. Після цього італійський спеціаліст підійшов до молодого футболіста, який уже сидів на лаві для запасних та почав щось йому казати. Цікаво, що Родріго сів поряд з українським воротарем Андрієм Луніним, який до матчу з Вільярреалом був здивований тим, що Анчелотті залишить його у запасі на кубковий поєдинок.

«Я сказав йому, щоб він не забув подати мені руку, коли його замінять. Думаю, він забув», - висловився стосовно інциденту Анчелотті.

У турнірній таблиці Ла Ліги Реал з 38 очками іде другим, відстаючи від першої Барселони на три бали.

До слова, у цьому сезоні український воротар Андрій Лунін зіграв за Реал сім матчів, у яких він пропустив чотири м'ячі та тричі залишив свої ворота «сухими».