«Ліга чемпіонів? Ми на вірному шляху»: Береза оцінив перемогу Дніпра-1 над Аполлоном у Лізі конференцій

Переглядів 616
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Ліга чемпіонів? Ми на вірному шляху»: Береза оцінив перемогу Дніпра-1 над Аполлоном у Лізі конференцій
Юрій Береза. Фото: Дніпро-1
Почесний президент Дніпра-1 Юрій Береза поділився враженнями від перемоги команди у матчі п’ятого туру групового етапу Ліги конференцій проти Аполлона.

Береза зізнався, що не зміг подивитись матч Дніпра-1 проти Аполлона (1:0), бо воював з російською армією.  

«Пряму трансляцію подивитися цього разу не вдалося, оскільки з хлопцями були у наступі, утюжили рашистів. Але душею я був, як завжди, з командою. 

І тільки-но повернувшись з бою, перше, що зробив – подивився гол Піхальонка. А після цього зателефонував йому та подякував».

Також Береза вважає, що Дніпро-1 знаходиться на вірному шляху до Ліги чемпіонів.

«Дуже важливо, що ми, по-перше, зробили гарний внесок до коефіцієнту країни у єврокубках. А крім того, приємно, що значно підвищили і особистий рейтинг. Це є ілюстрацією того, який шлях наш молодий клуб пройшов за 5 років. 

Колись я казав, що хочу почути гімн Ліги чемпіонів на «Дніпро-Арені». Думаю, ми на вірному шляху. Я дуже вдячний усім однодумцям, які у 2017 році повірили в цей проєкт», — наводить слова Берези офіційний сайт Дніпра-1.  

Після матчу з Аполлоном дніпряни гарантували собі плей-офф Ліги Конференцій. Підопічні Кучера зіграють останній тур групового етапу проти нідерландського АЗ на виїзді, саме там і визначиться хто посяде першу сходинку у квартеті.

X