«Луческу в них розчарувався»: названо двох гравців Динамо, яким виніс вердикт головний тренер

Переглядів 5788
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
3 голоси
«Луческу в них розчарувався»: названо двох гравців Динамо, яким виніс вердикт головний тренер
Мірча Луческу, Олександр Сирота та Максим Дячук. Колаж: «Український футбол»
Динамо може бути вимушено шукати підсилення в центр захисту через те, що головний тренер команди Мірча Луческу розчарувався в рівні одразу двох футболістів на цю позицію.

Відомий український коментатор Ігор Бойко назвав нову пару центральних захисників та розповів про проблеми у складі київського Динамо, які виникли після того, як головний тренер Мірча Луческу розчарувався у двох футболістах – Олександрі Сироті та Максимі Дячукові.

«Проблеми в центрі захисту – в контрольних матчах грали Попов та Біловар, це нова основна пара центральних захисників Динамо.

Розчарувався вже давно в Сироті Мірча Луческу, в цих контрольних матчах він розчарувався і в Дячукові, в якого дуже вірив навесні, але цей гол в матчі проти Янг Бойз (3:3) – це просто жахіття реакції центрального захисника на епізод».

Також Бойко висловився щодо того, що киянам потрібно підсилення у захист.

«Звичайно потрібен центральний захисник, але не так легко запросити його зараз до Динамо», – сказав коментатор в своєму подкасті «Вдосвіта».

  • За шість контрольних матчів на зборах у Австрії кияни не програли жодного матчу, вигравши п'ять ігор та зігравши в одну нічию.
  • Нещодавно аналітики назвали фаворита УПЛ та шанси Динамо на чемпіонство у новому сезоні.
  • Кияни відмовилися від ідеї УПЛ ТБ на користь трансляції своїх ігор на ресурсах 1+1 Media.