Маліновська: «У Бельгії я вперше побачила сльози Руслана»

Переглядів 1058
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Маліновська: «У Бельгії я вперше побачила сльози Руслана»
Руслан Маліновський. Фото: ФК Генк
Дружина хавбека збірної України та французького Марселя Руслана Маліновського – Роксана – розповіла про неприємний момент гравця під час виступів у чемпіонаті Бельгії.

В інтерв’ю Еллі Іванюкович для ютуб-каналу FanDay Роксана Маліновська поділилася спогадами про вилучення хавбека в одному із матчів у складі Генка.

«Тільки днями говорили про момент у Бельгії, який трапився, коли він отримав дуже незаслужену червону картку.  Він отримав по обличчю дуже сильно від Кумса і шматок губи просто відірвало. Він був весь червоний, увесь у крові, це було дуже боляче і неприємно. Пам’ятаю, що Кумс тільки жовту картку отримав за цей момент. І далі за якийсь простий епізод Руслан отримав другу жовту карту і було вилучення з поля».

За словами Роксани, Руслан був дуже незадоволений рішення арбітра, який не вилучив Кумса за грубе порушення. Ця ситуація дуже розлютила українського хавбека, який навіть не зміг стримати сліз.

«Він прийшов до роздягальні, побачив себе у дзеркало, що він просто весь у крові і це його дуже розлютило, він був дуже засмучений. Довелося мене кликати до роздягальні. Це перший раз у житті, коли я бачила, що він плаче. Від цього болю і несправедливості. Ми поїхали у лікарню, йому там наклали шви. Це було дуже неприємно».

29-річний Маліновський виступав за Генк з 2016 по 2019 рік. У складі бельгійської команди він провів 135 матчів, забив 30 м'ячів і зробив 32 асисти.

X