Маркевич розпочав велику чистку у Карпатах: джерело назвало прізвища гравців, яким вказали на двері

Переглядів 15308
Ілля Деулін Ілля Деулін
6 голосів
Маркевич розпочав велику чистку у Карпатах: джерело назвало прізвища гравців, яким вказали на двері
Іван та Микола Когути. Фото: ПФЛ
Іван та Микола Когути, які приєдналися до Карпат минулого літа, через рік залишили команду зі Львова. В той же час відомо, що вони можуть продовжити кар’єру в Лівому березі.

Карпати з новим тренером Мироном Маркевичем починають чистку складу. Стало відомо, що Іван та Микола Когути залишили команду зі Львова та можуть приєднатися до іншої команди Першої ліги – Лівого берега. 

Клуб із Києва, який пропустив сезон через повномасштабне вторгнення та готує повернення до професійного футболу, виявляє активний інтерес до братів, зазначає Sportarena

  • В 17 матчах за Карпати Микола Когут відзначився двома гольовими передачами. Іван за «левів» провів 21 матч, в яких зробив дві результативні дії: гол та асист.
  • Останнім клубом братів був волочиський Агробізнес, за який вони виступали з грудня 2017 по березень 2022 року.
  • Після початку повномасштабного вторгнення вони перейшли до клубу шостого іспанського дивізіону Монтекасілльяс, але за нову команду так і не дебютували.
  • В серпні 2022 року приєдналися до львівських Карпат, які закінчили сезон Першої ліги на п’ятому місці.
  • Раніше повідомлялося, що Маркевич також попрощається з орендованими футболістами та низкою інших виконавців, натомість «львів'яни» цікавляться шістьмома гравцями.