«Ми не москалі, які історію переписують»: головний тренер Карпат емоційно прокоментував стан справ у клубі

Переглядів 1897
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Ми не москалі, які історію переписують»: головний тренер Карпат емоційно прокоментував стан справ у клубі
Андрій Тлумак. Фото: Google
Наставник львівського клубу Андрій Тлумак вірить у світле майбутнє львівський Карпат і не розуміє тих, хто його безпідставно критику та вимагає результатут тут і зараз.

Головний тренер Карпат Андрій Тлумак підбив підсумки гри проти київської Оболоні та гри Карпат в поточному сезоні загалом.

«Ми дуже швидко забуваємо історію. Ми ж не москалі, які історію переписують. Згадайте, три роки тому, коли ми розпочали роботу з клубом, у нас що було? Нічого не було – ні м’яча, ні фішки, ні маніжки, ні автобуса, ні стадіону, ні бази. І жодного футболіста. І ми збудували за три роки структуру, збудували клуб. Ми виконали величезну роботу, і мені прикро, що такий потік критики на мене вилився. І за що? За те, що я відновив Карпати?»

Нагадаємо що напередодні Карпати не змогли переграти Оболонь, і тим самим втратили шанси випередити МФК Металург, який розійшовшись миром з тернопільською Нивою, тепер замість Карпат зіграє у перехідних матчах за право вийти в УПЛ.

Раніше «Український футбол» підготував великий матеріал про Полісся, яке в ранзі чемпіона Першої ліги зіграє в наступному сезоні УПЛ.

Також «Український футбол» зробив великий матеріал про Оболонь, яка з другого місця вийшла до УПЛ.

X