Миколенко незабаром може отримати нового тренера: Евертон хоче замінити Лемпарда на іншу легенду АПЛ

Переглядів 768
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Миколенко незабаром може отримати нового тренера: Евертон хоче замінити Лемпарда на іншу легенду АПЛ
Френк Лемпард та Віталій Миколенко. Фото: ФК Евертон
Невдалі результати Евертона в останніх матчах ставлять під загрозу майбутнє Френка Лемпарда на «Гудісон Парк». Команда з Ліверпуля другий сезон поспіль бореться за виживання.

Евертон в останньому матчі розгромно програв Брайтону (1:4), після чого поповзли чутки щодо завершення співпраці мерсисайдців з Лемпардом.

Як повідомляє talkSPORT, потенційним наступником Лемпарда називають Вейна Руні, який нині очолює американський  Ді Сі Юнайтед. Прославлений в минулому нападник розпочинав тренерську кар'єру в Дербі Каунті,з яким не втримався у Чемпіоншипі через зняття очок з боку Англійської футбольної ліги (EFL).

37-річний англієць є клубним вихованцем Евертона, в якому розпочався шлях Вейна у великому футболі.

Нагадаємо, Лемпард очолив Евертон 31 січня 2021 року після звільнення Рафаеля Бенітеса. 44-річний фахівець виконав завдання зі збереження прописки в АПЛ на поточний сезон.

Евертон Миколенка наразі перебуває на 16 сходинці  турнірної таблиці АПЛ, маючи у своєму активі 15 очок після 18 матчів. Але вже за підсумками цього туру Евертон ризикує опинитись у зоні вильоту.

6 січня Евертон зустрінеться з Манчестер Юнайтед в рамках Кубка Англії, а 14 січня Евертон спробує взяти три очки в головного невдахи АПЛ Саутгемптона.

X