«Миколенко потонув в сірості Евертона»: журналіст припустив, яке майбутнє чекає Віталія в команді

Переглядів 9051
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
«Миколенко потонув в сірості Евертона»: журналіст припустив, яке майбутнє чекає Віталія в команді
Віталій Миколенко. Фото: Евертон
Коментатор телеканалів Setanta Sports Ігор Бойко поділився думками стосовно гри захисника Евертона Віталія Миколенка за рік перебування в Англії.

8 січня 2022 року Миколенко вперше вийшов на поле у складі Евертона на матч проти Халл Сіті (3:1) в Кубку Англії. З того часу українець став залізобетонним гравцем основи під керівництвом Френка Лемпарда.

Бойко після вчорашнього поєдинку Евертона проти МЮ (1:3) проаналізував, як пройшов першій рік Миколенка з моменту переїзду до Евертона.

«Рік тому могло здатися, що Миколенко переходить до команди, яка випадково опинилися внизу таблиці та дуже легко звідти вибереться. Адже Евертон - солідний клуб. У тім та проблема, що вже на момент переходу Миколенка він не був солідним клубом.

Миколенко потонув в цій сірості. Але з іншого боку він їй повністю відповідає. Помилки в захисті, малоефективні підключення до атак, позиційні провали. У грі один в один він чудовий: чіпкий та має швидкі ноги, але у всьому іншому він важлива частина цієї сірої команди».

Якщо ж говорити про егоїстичні моменти Миколенка-футболіста, то нехай би Лемпард залишався. В його штабі є Ешлі Коул, з яким українець багато працює індивідуально та іншого такого варіанту навчитися грі на своїй позиції не отримає», – написав Бойко в Telegram.

В поточному сезоні Миколенко у всіх турнірах провів 19 матчів, в яких результативно не відзначився.

Евертон свій наступний матч проведе 14 жовтня проти Саутгемптона, який бореться за виживання в АПЛ.

X