Миколенко травмувався в матчі АПЛ: лікар виніс вердикт українському футболісту

Переглядів 1692
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Миколенко травмувався в матчі АПЛ: лікар виніс вердикт українському футболісту
Віталій Миколенко. Фото: Google
Лікар Дмитро Бабелюк висловився стосовно епізоду з Віталієм Миколенком, коли українець отримав пошкодження в матчі чемпіонату Англії з Борнмутом.

12 листопада в поєдинку 16 туру АПЛ Борнмут на своєму полі приймав Евертон. За ліверпульську команду вийшов в основі український захисник Віталій Миколенко.

На 25 хвилині Борнмут вів у рахунку 2:0 після голів Маркуса Таверньє та Кіффера Мура. До слова, Мур забивав м'яч головою у ворота Евертона в момент зіткнення з Миколенком, який травмувався. Відео епізоду дивіться тут.

Як підсумок, Френку Лемпарду довелося міняти українця Віталія Миколенка на ірландця Шеймуса Коулмана у зв’язку з тим, що захисник збірної України отримав пошкодження. У другому таймі Борнмут знову забив після точного удару Джейдона Ентоні. Поєдинок завершився перемогою господарів з рахунком 3:0. 

Спортивний лікар Дмитро Бабелюк висловився стосовно травми Миколенка в матчі з Борнмутом:

«Миколенка замінили після струсу, який відбувся внаслідок зіткнення головами українця та Кіффера Мура. В Англії діє правило, коли необхідно обов’язково міняти гравця, у якого є підозра на струс головного мозку», - написав Бабелюк в телеграмі.

Такоє колишній лікар Руху додав наступне з приводу пошкодження Миколенка:

«Після зіткнення Віталій довго не міг піднятися, а коли таки встав, то одразу присів, що свідчить про запаморочення. Нічого надто серйозного бути не має, тим більше попереду невелика відпустка»

На даний момент Евертон з 14 очками в активі іде на 17 місці в турнірній таблиці АПЛ. Наступний матч команда з Ліверпуля зіграє вже після мундіалю, а саме 26 грудня з Вулвергемптоном.