«Можу сказати, що ФСК Маріуполь бояться всі»: Ярошенко розповів, які труднощі виникають в Першій лізі України

Переглядів 373
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Можу сказати, що ФСК Маріуполь бояться всі»: Ярошенко розповів, які труднощі виникають в Першій лізі України
Олександр Ярошенко. Фото: Google
Президент ФСК Маріуполь Олександр Ярошенко розказав про реалії Першої ліги України. Також він відзначив, що відбувається неоднозначне суддівство в матчах за участі його команди.

Яруд після початку війни був перейменований у ФСК Маріуполь і перейшов із Другою до Першої ліги. На цю мить – це єдина команда, яка представляє багатостраждальне місто.

Ярошенко в ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net розповів, що у ворота ФСК Маріуполь, якось дуже часто ставлять пенальті. Він вважає, що його команда сильний конкурент, тому трапляються ось такі інциденти.

«Якщо порахувати, скільки в наші ворота призначали пенальті, скільки було вилучень, скільки зараховано голів, які не залетіли, то я можу сказати, що ФСК Маріуполь бояться всі».

Також Ярошенко відзначив, що головними суперниками у Першій лізі є «люди в чорному». Він розповів про скандальні епізоди в одному із матчів чемпіонату.

«Мені під час матчу з Епіцентром кажуть: «Рівна гра». Я відповів: «Так, рівна, якщо у другому таймі не втрутяться люди у чорному». Я нікого не звинувачую, просто нам треба бути на дві голови найсильнішими у Першій лізі, щоб обігравати суддів.

Ось минулого туру знову пропустили спірний гол, уже третій. Як суддя може зараховувати гол, коли гравець вибиває і не бачить м'яча? І ось таке з нами відбувається протягом усього чемпіонату. Давайте тоді поставимо банкомат, підпишемо його «ФСК Маріуполь» і туди тільки гроші завозитимемо», — заявив Ярошенко в інтерв’ю для Fanday.net.

Нагадаємо, що після 12 зіграних матчів ФСК Маріуполь займає останню позицію в групі А Першої ліги України, маючи у своєму активі чотири очки.