Мудрик може опинитися зовсім не в Арсеналі: джерело повідомило клуб, який вийшов на контакт з гравцем Шахтаря

Переглядів 4990
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Мудрик може опинитися зовсім не в Арсеналі: джерело повідомило клуб, який вийшов на контакт з гравцем Шахтаря
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
Вінгер донецького Шахтаря та національної команди України у зимове міжсезоння може змінити УПЛ на чемпіонат Франції та опинитися у стані чемпіона країни.

Основним претендентом на Мудрика вважається лондонський Арсенал, але з’явився ще один клуб, який може дозволити собі подібне придбання.

Луїш Кампуш, який фактично виконує функції спортивного директора ПСЖ, зв'язувався з оточенням Михайла Мудрика. Про це повідомляє Sport.fr. 

Мудрик цікавий ПСЖ, але уточнює, що конкретні кроки чемпіони Франції робитимуть лише після завершення чемпіонату світу 2022 року в Катарі. 

Як повідомляє джерело, Шахтар готовий до великого попиту на свого таланту цієї зими і стартуватиме торг із клубами, починаючи із суми у шістдесят мільйонів євро.

Зацікавленність у послугах українського вінгера проявляють багато топ-клубів Європи: Ювентус, Ніцца, Евертон та низка інших команд.

Відзначимо, що Мудрик провів за у нинішньому сезоні за Шахтар 14 матчів у всіх турнірах, де відзначився сімома голами та сімома результативними передачами. Портал Трансфермаркт оцінює вартість українця у 15 мільйонів євро.

X