«Мудрику потрібно довіритися Шахтарю»: легенда клубу відреагував на флірт Михайла з Арсеналом

Переглядів 673
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Мудрику потрібно довіритися Шахтарю»: легенда клубу відреагував на флірт Михайла з Арсеналом
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
Легенда Шахтаря Олександр Сопко прокоментував ситуацію з переходом вінгера «помаранчево-чорних» Михайла Мудрика до Арсенала в поточне трансферне вікно.

Сопко вважає, що Мудрику не потрібно втручатися у переговорний процес та загравати з іншими клубами. Суперталант Шахтаря не приховує намірів змінити клуб вже цієї зими.

«Повинні враховуватися інтереси трьох сторін – клубу, гравця та тренера, і якщо вони співпадають, то такий трансфер – оптимальний варіант. Шахтар має значний досвід в цьому питанні, вміє продавати гравців і знає свій рубіж – момент, коли можна погодитися на певну суму. Думаю, що Мудрику потрібно довіряти клубу і не робити ніяких заяв.

Люди у всьому шукають підступ, але все простіше. Михайло має добре почуття гумору, тому він так і відреагував на зображення з кліткою. Шахтар – це не золота клітка. Мудрик чудово розуміє, що він все одно буде у великому футболі», – сказав Сопко в коментарі FootBoom.

За останніми повідомленнями, Челсі не зможе викласти за Мудрика 100 млн євро які хоче отримати Шахтар. Арсенал, який двічі робив пропозицію «гірникам», сподівається дійти згоди з українським грандом.

В поточному сезоні Мудрик провів за Шахтар 18 матчів, забив десять голів і віддав вісім результативних передач.

Контракт Мудрика з Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Transfermarkt оцінює Михайла у 40 мільйонів євро.