Нагорода за чемпіонство: Йовічевіч отримав визнання від Всеукраїнського об'єднання тренерів

Переглядів 455
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Нагорода за чемпіонство: Йовічевіч отримав визнання від Всеукраїнського об'єднання тренерів
Ігор Йовічевіч. Фото: ФК Шахтар
Всеукраїнське об'єднання тренерів назвало найкращого тренера 29-го туру української Прем'єр-ліги. Лауреатом став наставник донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч.

У неділю, 28 травня, донецький Шахтар у скандальному матчі розгромив Дніпро-1 з рахунком 3:0 і в 14-й раз у своїй історії став тріумфатором розіграшу УПЛ.

Всеукраїнське об'єднання тренерів проаналізувало низку критеріїв, за кожен із яких ставилася оцінка, і на підставі цих даних назвало найкращим спеціалістом 29-го туру УПЛ головного тренера донецького Шахтаря Ігора Йовічевіча.

Зазначимо, що перемога над командою Олександра Кучера стала четвертим поспіль успіхом Шахтаря із загальним рахунком 10:1. Безпрограшна серія підопічних Йовічевіча у чемпіонаті України триває з листопада минулого року та сягає 17 матчів (14 перемог, три нічиї, голи – 42:14).

На даний момент перше місце в УПЛ займає Шахтар, набравши 72 очки у 29 матчах. У заключному турі сезону донецька команда на виїзді зіграє з Ворсклою. Матч відбудеться четвертого червня та розпочнеться о 15:00.