«Намагався допомогти Марселю»: Маліновський розібрав епізод з першою жовтою карткою на полях Франції

Переглядів 353
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Намагався допомогти Марселю»: Маліновський розібрав епізод з першою жовтою карткою на полях Франції
Руслан Маліновський. Фото: Марсель
Хавбек Марселя та збірної України Руслан Маліновський прокоментував дебют у футболці Олімпіка, який припав на матч 18-го туру Ліги 1 проти Труа (2:0).

29-річний Маліновський вчора дебютував за Марсель. Коуч Олімпіка Ігор Тудор випустив українця на 67-й хвилині за рахунку 2:0 на користь провансальців.

Руслан за хвилину після виходу на заміну примудрився заробити жовту картку. Маліновський після матчу був розчарований рішенням арбітра, тому що зіграв у м'яч без наміру травмувати опонента.

«Я щасливий, що зіграв свої перші хвилини та допоміг команді здобути важливу перемогу. Розчарований жовтою карткою, тому що там не було фолу, як я вважаю. Просто намагався допомогти команді зберегти рахунок».

Маліновський після матчу з Труа не може дочекатися першого матчу на домашньому для ОМ «Велодромі». 

«Фани Олімпіка виняткові. Весь стадіон підтримував нас, наче ми граємо вдома, дякую всім. У наступній домашній грі буде спекотно», – сказав гравець у коментарі La Provence.

Головний тренер Марселя Ігор Тудор позитивно оцінив дебют Маліновського, який перед грою з Труа провів з командою одне тренування.

Марсель після перемоги над Труа має в активі 39 очок і посідає третє місце в турнірній таблиці Ліги 1, відстаючи від лідируючого ПСЖ на вісім пунктів. 14 січня Олімпік вдома прийматиме Лор'ян.

X