«Нарешті я вдома»: Ярмоленко після яскравого матчу в ОАЕ приїхав до України

Переглядів 24649
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Нарешті я вдома»: Ярмоленко після яскравого матчу в ОАЕ приїхав до України
Андрій Ярмоленко. Фото: Аль-Айн
Український футболіст Андрій Ярмоленко приїхав до себе додому на Чернігівщину. Гравець збірної України виклав фото в інстаграмі, підписавши його радісними словами.

Вінгер збірної України та Аль-Айну Андрій Ярмоленко приїхав до України.

Під час паузи у національних чемпіонатах у зв’язку з проведенням мундіалю у Катарі з 20 листопада по 18 грудня український футболіст вирішив завітати до України та приїхав до рідної Чернігівської області. 33-річний лідер збірної України опублікував фото, на якому він стоїть біля стели з написом «Чернігівський район».

«Нарешті я вдома», – підписав свій знімок в інстаграмі Андрій Ярмоленко.

До слова, 12 листопада в рамках десятого туру Прем’єр-ліги ОАЕ Аль-Айн українців Сергія Реброва та Андрія Ярмоленка грав на виїзді з конкурентом Шарджою, за яку в цій зустрічі зіграли такі відомі футболісти, як Костас Манолас та Пако Алькасер. 

На 77 хвилині зустрічі  Шарджа вела в рахунку 2:0 після голів Усмана Камара, який відзначився ще в першому таймі, та Пако Алькасера. На 69 хвилині український наставник Аль-Айна Сергій Ребров випустив на поле замість Кайо українського вінгера Андрія Ярмоленка. І команді українців вдалося врятуватися. На 87 та 90 хвилинах голами відзначився марокканець Софіан Рахімі. Як підсумок, зустріч завершилася внічию 2:2.

Зазначимо, що в цьому сезоні Андрій Ярмоленко зіграв за Аль-Айн дев’ять матчів. Український легіонер має в своєму активі три голи і чотири результативні передачі.

У турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ Аль-Айн знаходиться на п’ятому місці з 17 очками в активі. Шарджа з 20 балами четверта. Далі йдуть Аль-Васл (21), Аль-Вахда (22) та Шабаб Аль-Ахлі.

Раніше також була інформація, що головний тренер Аль-Айну Сергій Ребров приїхав до України.

X