«Наскільки я знаю, це буде Ротань»: Гура назвав нового наставника ФК Олександрія після власного звільнення

Переглядів 474
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Наскільки я знаю, це буде Ротань»: Гура назвав нового наставника ФК Олександрія після власного звільнення
Юрій Гура. Фото: ФК Олександрія
Колишній головний тренер ФК Олександрія Юрій Гура прокоментував можливе призначення на свою екс-посаду наставника молодіжної збірної України Руслана Ротаня.

Екс-наставник ФК Олександрія Гура вважає, що новим головним тренером команди стане Руслан Ротань.

«Хто стане новим тренером? Президент не називав мені ім'я нового головного тренера, але, наскільки я знаю, це буде Ротань».

Також Гура сказав, що ФК Олександрія з Ротанем побореться за зону єврокубків.

«Які перспективи у Ротаня? Команда в Олександрії підібралася гарна. Потрібно намагатися перемагати у кожному матчі та виконати поставлене завдання. 

Думаю, з цим колективом є всі шанси посісти третє місце та бути у зоні єврокубків», — сказав Гура в ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net.

Нагадаємо, що ми писали про ймовірне звільнення Гури та зміну його на тренера молодіжної збірної України Ротаня. Тепер ця інформація заграла новими фарбами.

Загалом, як головний тренер Олександрії Юрій Володимирович провів 33 матчі. Під його керівництвом команда здобула 16 перемог, вісім нічиїх та дев’ять поразок.

Олександрія провела 13 матчів у поточному сезоні, набрала 24 очки та посідає п'яте місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

X