«Не зв’язуйтеся з Зозулею»: звільнений з ОП Тимошенко мав конфлікт з екс-форвардом збірної України

Переглядів 492
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
 «Не зв’язуйтеся з Зозулею»: звільнений з ОП Тимошенко мав конфлікт з екс-форвардом збірної України
Роман Зозуля. Фото: Google
Президент України Володимир Зеленський вчора підписав указ про звільнення Кирила Тимошенка з посади заступника керівника Офісу Президента України.

Журналіст Ігор Бурбас відреагував на звільнення наближеного до голови держачи чиновника, який був помічений у навколофутбольних справах.

За словами Бурбаса, Тимошенко перед звільненням телефонував екс-форварду збірної України Роману Зозулі через те, що той дозволяв собі відкрито критикувати легенду українського футболу Андрія Шевченка, якого керівництво держави хоче бачити наступним очільником УАФ.

«Кирило Тимошенко – все. Це той самий з ОП, який кілька тижнів тому дзвонив Роману Зозулі з наїздом, що той десь там у своєму пості образив недоторканного Андрія Шевченка. Мораль проста. Не зв’язуйтеся з Зозулею», – написав Бурбас у Telegram.

Зозуля не соромився розносити Шевченка за спільне фото з одіозним президентом ФІФА Джанні Інфантіно після відмови показати відеозвернення Зеленського про заклик до миру під час фіналу ЧС-2022 Аргентина – Франція (2:3, 4:2 по пенальті). Цікаво, що це не перший випад Зозулі в бік Шевченка.

X