«Ніхто не міг відмовити»: Циганик розповів, як раніше Шахтар переконував гравців підписувати контракт

Переглядів 4093
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Ніхто не міг відмовити»: Циганик розповів, як раніше Шахтар переконував гравців підписувати контракт
Рінат Ахметов. Фото: Google
Футбольний коментатор та журналіст Ігор Циганик розповів, як свого часу функціонери Шахтаря підключали до переговорного процесу самого президента клубу Ріната Ахметова.

Телеведучий та блогер Ігор Циганик пригадав, що бували часи, коли топові менеджери донецького Шахтаря, не маючи аргументів зі свого боку, залучали до переговорів Ріната Ахметова.

«Колись особисто дзвонив президент клубу (Ахметов) і йому ніхто не міг відмовити. Якщо було принципово підписати нову угоду, то телефонував безпосередньо президент. 

Він міг зателефонувати будь-якої миті. Наразі такого тиску вже немає і цей механізм уже не використовується», – сказав Циганик в ефірі ютуб-каналу Взбірна.

Подібні розмови з боку Циганика спровокували новини з табору «гірників» де намічається справжній бунт гравців: воротар Анатолій Трубін та півзахисник Данило Сікан, за інформацією з багатьох джерел, категорично не хочуть продовжувати свої контракти з Шахтарем.

  • Анатолій Трубін є вихованцем Шахтаря. За першу команду «гірників» він провів 94 матчі, у яких пропустив 94 голи.
  • Данило Сікан грає за Шахтар з літа 2020 року з перервами на оренду до Маріуполя та німецької Ганзи. В минулому сезоні він зіграв 33 матчі, забив дев'ять голів та зробив дві результативні передачі.
  • Контракти обох футболістів із Шахтарем діють до 30 червня 2024 року.