«Пацани, знаю, ви за мене»: Вірт емоційно попрощався з футболістами Вереса

Переглядів 2013
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
«Пацани, знаю, ви за мене»: Вірт емоційно попрощався з футболістами Вереса
Юрій Вірт. Фото: Google
Стало відомо, як колишній головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт подякував гравцям за спільну роботу, після свого останньо матчу на чолі команди.

Пристрасті довкола звільнення Юрія Вірта з посади головного тренера Вереса вже вляглися і стали історією, але без яскравого фіналу. Його додав блогер та футболіст Вереса Дмитро Поворознюк, оприлюднивши слова прощання Вірта, сказані ним в роздягальні, після гри проти запорізького Металурга.

«Приємно було працювати з вами ці 4 роки. Але коли мені сказав президент тиждень тому, що весь клуб проти мене, не хоче, щоб я тут працював... Не маю морального права лишатися в команді.

Якщо проти мене йде весь клуб... Пацани, знаю, ви за мене. І за мене вболівальники. З тієї сторони проти мене. Отаке», — сказав Вірт.

Фахівець був максимально щирим і не сказав жодного лайливого слова, хоча, зважаючи на ситуацію, міг би собі дозволити подібне. 

«Я вам дякую, всім футболістам, що ми були разом. Мені важко говорити зараз, чесно кажучи. Я хочу з вами зробити одну фотографію зараз, з людьми, яки були зі мною протягом цих чотирьох років, інших я навіть не хочу тут бачити. 

Дякую вам за роботу», — оприлюднили спіч Вірта журналісти ютуб-каналу Трендець.

  • Вірт тренував Верес з 2019 до 2023 року. Під його керівництвом рівненський клуб виграв Першу лігу та провів два сезони в УПЛ.
  • Верес за підсумками сезону УПЛ 2022/23 набрав 31 очко в 30 турах та фінішував на 13 сходинці. У перехідних матчах команда Вірта виявилася сильнішою за МФК Металург (0:1, 6:1).